25 Temmuz 2012 Çarşamba

Yunus Su Arıtma Cihazları


2012 yaz kampanyamız başlamıştır. Sizlere hem ekonomik hemde sağlıklı su arıtma cihazı sunmaktayız. Firmamız ekipleri alanında uzmanlaşmış olup 7/24 çağrı merkezimiz aracılığı ile sizlere kesintisiz hizmet sağlamaktayız. Sizlere sunduğumuz bu hizmet hem kalitemiz hemde sizlerin sağlıklı su içebilmeniz için su arıtma firma prensiplerimiz arasındadır.
Tüm ülke genelinde Su Arıtma Cihazları toptan satışımız bulunmaktadır. Ürünlerimizin tamamı sanayi bakanlığı tarafından faydalı model belgesine sahip olup kalite kontrol aşamalarını sorunsuz bir şekilde geçmiştir. Sitemizde yer alan referanslarımız sizlere firmamızın kalitesini göstermektedir. Ekonomik ve berrak bir su içmeniz için firmamız temsilcileri sizlere bir telefon kadar uzaktadır.
Ürünlerimizin tamamında sizlere tanıdığımız 90 gün içerisinde iade etme garantisi de ürünleri temin ettikten sonra firma satış temsilcimizden istemeyi unutmayın.
Ürünümüzün kalite kontrol belgesi sanayi bakanlığı yetkilileri tarafından her 3 ayda bir kontrol edilmekte olup firmamız ürünlerinin kalitesi sürekli kontrol edilmektedir. Orjinal ürün almanın keyfini çıkartın. Sitemizde yazan fiyatlarımız mağaza fiyatlarının %15 indirimli fiyatları olup online mağazamızdan ucuz su arıtma satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder