25 Temmuz 2012 Çarşamba

Yunus Mühendislik Su Arıtma


Ürünlerimizin tamamı sanayi bakanlığı tarafından kalite kontrol belgesini almış ve her 6 ayda bir kontrol amaçlı denetleme için bakanlık yetkilileri tarafından inceleme ve teste tabi tutulmaktadır. Kaliteli ve ekonomik su içmeniz için su arıtma cihazları elimizden gelen çabayı gösteren firmamız sizlerin güven içerisinde su içmesi için FAYDALI MODEL belgesini alan tek firma olma özelliğini de elinde bulundurmaktadır.
Firmamız müşterileri 2012 mayıs ayı itibari ile 2758 olarak belirlenmiş ve her geçen gün artmaktadır. Kaliteli ve profesyönel bir çalışma ekibi ile sizlere garantili su arıtma hizmeti sağlamayı hedefleyen firmamız tüm ürünlerinde 3 yıl resmi garanti sağlamaktla birlikte, 10 yıl da gayri resmi garanti hizmeti sağlamaktadır. Ekiplerimiz alanında uzmanlaşmış olup tamamı belirli testlerden geçip özel eğitici personellerin sınavlarını başarı ile tamamlamış profesyönellik belgesine sahip birer Nur Life personeli olmuştur.
Sizde geleceğe yatırım yapan ve sektörün en ucuz su arıtma cihazı satışı yapan en büyük online arıtma mağazasına sahip firmamızdan ürünlerinizi güvenilir ve en ekonomik şekilde temin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder