25 Temmuz 2012 Çarşamba

Yunus Su Arıtma Cihazı


Su arıtma 1999 yılında kurulmuş olup tüm ürünlerini kendi bünyesinde çalışan özel olarak yetiştirilmiş mühendisler tarafından üretilmektedir. Hem kaliteli hemde güvenilir bir su arıtma cihazına sahip olmanız için firma teknik personeli ile 7/24 saat sizlere hizmet sağlamaktayız. Ekiplerimiz firmamızın en büyük yüklerini üzerine almış sizlere hem kaliteli hemde güvenilir bir hizmet sunmak için çalışmaktadırlar.
Firmamız sizlere her türlü konuda yardımcı olduğu gibi tüm ürünlerimizde fiyat garantiside sağlamaktadır. Sağladığımız bu hizmet tüm ürünlerimizde ekonomik su arıtma cihazı garantisi ile sınırlı olup kaliteli ve ucuz su arıtma cihazına sahip olabilirsiniz. Firmamız teknik ve satış ekibi ile 7/24 iletişim içerisinde olup en uygun fiyata su arıtma sahibi olabilirsiniz.
Ev tipi ve endüstriyel sistemlerimizin yanı sıra sizlere özel bir ürünümüz olan işyeri  su arıtma cihazlarımız bahsedeceğim ürünümüz 3 yıl garantili olup her 6 ayda bir filtre değişim hizmetimiz olduğu gibi bu 3 sene ve sonrasında da sizlere ücretsiz servis ve bakım hizmeti sağlamaktayız. Kaliteli ve profesynel bir hizmet sunmayı hedefleyen firmamız hem ekonomik hemde güvenilir bir hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder