25 Temmuz 2012 Çarşamba

Yunus Mühendislik Su Arıtma Sistemleri


Su arıtma; Fabrika sahipleri, otel sahipleri ve buna benzer atık su arıtma suyun olduğu tüm kurum ve kuruluşları ilgilendiren bir sistemimiz bulunmaktadır. Bu sistemimiz sizler için özel olarak geliştirilmiş olup tüm herkesi ilgilendirecek derecededir. Ürünümüz yüksek çevre mühendisleri tarafından geliştirilmiş olup ülkemizde bir ilktir.
Ülkemizde bir ilke imza atan mühendislerimiz sanayi bakanlığına başvurarak ürünün desteklenmesi konusunda bir yardım istemiştir. Şu anda patenti firmamızda bulunan bu ürünümüz 1000 dereceye kadar kötü ve kirli sualrı 7 dereceye kadar düşürüp insan sağlığı için yararlı olacak derecede bir su elde etmenizi sağlamaktadır. Bu ürünümüz tüm bölgelerde sorunsuz bir şekilde çalışmakta olup su arıtma cihazı ihtiyacını karşılamaktadır.
Sizin için özel bir çalışma yapmamızı istediğiniz taktirde size en uygun otelsu arıtma fiyatlarına sahip olabilirsiniz. Kesintisiz hizmet veren ve güler yüzü çağrı merkezimizden bizlere ulaşarak size en aydınlatıcı bilgiyi ve en ekonomik fiyatı almak için acele edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder